Alapvető céljuk a vitorlázás népszerűsítése, megismertetése, elérhetővé tétele a szélesebb közönség számára is. Telephelyük Balatonlellén található, és itt kínálják a vitorlázási lehetőséget is. A Kikötő könnyen elérhető szárazföldön az ország bármely pontjáról gépjárművel és vonattal valamint vízen a Balaton hajójárataival egyaránt.

 

Jelenleg 3 fő területen kínálják szolgáltatásukat, melyeknek köre folyamatosan bővül:

1, Optimist és 420-as vitorlás kishajó bérlés

Felnőttek ill. gyermekek által egyedül kényelmesen kezelhető, 1 személyes kishajó (Optimist) vagy 2 személy részére 420-as kishajó bérlését kínálják nagyon kedvező feltételekkel. Ezen kishajók használatához nem szükséges hatósági engedély. A gyakorlatlan bérlők számára a hajók használatához a helyszínen iránymutatást adnak, sőt igény esetén oktatáson való részvételre is van lehetőség.

 

2, Csoportok vitorláztatása a Balatonon

A vitorlázás iránt érdeklődő, de saját magukban az egyéni vitorlázáshoz elszántáságot még nem érző vendégeik számára szeretnének élményt nyújtani és megszerettetni velük ezt a csodálatos sportot. Nagyobb méretű (24-31 láb hosszúságú) vitorlás kishajóikkal vállalják csoportok vitorláztatását. A hajók max. 6 -10 személy befogadására alkalmasak. Főképpen csoportok jelentkezését várják, de egyénileg is csatlakozhat bárki egy csoporthoz. A hajókat profi Kapitányok vezetik, akik a lehetőségekhez és igényekhez képest bevonják a résztvevőket is a vitorlázás műveleteibe és közben élménybeszámolókat tartanak a vitorlázás, vitorlás versenyzés szépségeiről.

 

 

3, Rendezvények szervezése

A vitorlázáshoz kapcsolódó, annak sajátos hangulatát felhasználó különféle rendezvényeket szerveznek a szezon során, melyekre egyénileg is tudnak jelentkezni az érdeklődők. Ezen rendezvények részvételi díja esetenként kerül megállapításra. Például:

– Borkóstolóval egybekötött élményvitorlázás

– Élőzenés vitorlázás a Balaton közepén

– Naplementenéző vitorlás túra

– És még sok más esemény, amelyről a FB oldalukon folyamatos tájékoztatást adnak.

Az AYCM kártyatulajdonosok részére a kártya használatával fejenként 1 000 Ft –ot beszámítanak a részvételi díjba, a fennmaradó összeget kell csupán kifizetni a helyszínen.

Elérhetőségeik:

Heinemann Tamás
Vitorlázunk Kft. Ügyvezető Igazgató
Telefon: +36 20 555 3020
Email: tamas@vitorlazunk.hu

Kócza Gábor
Vitorlás Kapitány
Telefon: +36 20 823 5578
Email: gabor@vitorlazunk.hu

 

A fenti adatok tájékoztató jellegűek, a pontos információkért látogassa meg a létesítmény weboldalát.